copii / Insight

La judo si la o supa – singura cu Clement – ziua #1

Ne trezim si luam micul dejun dupa care mergem la judo. Ne duce vecina draguta de vizavi si sta cu mine pana cand se termina ora lui Clement.

Sunt placut surprinsa sa il vad cum se comporta el intr-un grup maricel de copii. Din fericire, asculta de instructor si executa ce i se spune impreuna cu ceilalti copii. Toti au intre 3 si 6 ani, sunt majoritatea baietei dar si trei fetite. Clement sta cu copii cei mai mari, este acceptat fara probleme in grupul si in joaca lor. Nu ma surprinde dar nici nu ma deranjeaza, el este si printre cei care sunt apostrofati de instructor pentru ca sunt neastamparati.

20131109-223857.jpg

20131109-223839.jpg

20131109-223849.jpg

20131109-223907.jpg

20131109-223921.jpg

Venim acasa. In curand vom lua masa de pranz asa ca ma apuc sa fac o supa. Pun dovlecelul la fiert. Dupa ce a fiert, dau prin blender dovlecelul cu supa aferenta. Am un ajutor de bucatar de seama. Clement ma ajuta sa montez masinaria cu care facem supa crema. El participa la tot procesul. Ne asezam la masa si suntem amandoi mandri pentru ca supa este delicioasa. Si mancam tot din farfurie. Avem o surpriza la desert asa ca suntem nevoiti sa mancam si toata salata. Sunt super mandra de mine ca l-am convins. Iar marea surpriza era iaurtul cu aroma de vanilie. Si care este preparat de mine. Sa iti spun care este treaba cu iaurtul. Exista un gadget care se numeste joghurt-iere. Se prepara un amestec de 7 parti lapte si o parte iaurt. Adaugam trei linguri de zahar si trei de aroma. Luc foloseste floare de portocal, eu am ales vanilia. Dupa ce gusta, Clem imi spune ca pot sa fiu o bucatareasa profesionista.

20131109-224004.jpg

Dupamasa este invitat la un coleg la joaca. Eu profit si petrec cateva ore cu o carte in brate…

Se intoarce. Parintii colegului lui au fost foarte de treaba si au venit dupa el iar la final l-au adus acasa. Observ ca e murdar de ciocolata pe la gura si il trimit sa se spele. Imi ofera in schimb un bisous au chocolat. Cum sa refuz o asemenea oferta?

Da drumul la radio si dansam 🙂
20131109-224026.jpg

La cina ma invata culorile din drapelul frantei. Ma intreaba despre drapelul nostru romanesc si cum il cheama pe presedinte 🙂

12 thoughts on “La judo si la o supa – singura cu Clement – ziua #1

  1. Monicasicoe tell Utalapwrx that Google translator is not prefect but one can get the point. It is the only way I can figure out whats going on 🙂 I bring up your blog and copy the text out and post it in translator and get a fair ideal of what is happening.

  2. Ai un băieţel minunat, Monica! Fie binecuvântat cu multă sănătate, înţelepciune şi cumpătare, iar ţie să-ţi umple sufletul numai cu bucurii!
    Sunteţi foarte frumoşi! Fiţi binecuvântaţi cu tot cei mai bun şi frumos în lumea acesta! 🙂

  3. Pingback: Interesant: o leapsa | Fetița cu ‘nu’ în brațe

Let me know what you think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s