Food for the soul / Insight

a doua zi de regim. curcubeu si victorie

Începe din nou foarte devreme când Clement vine sa doarmă cu mine. Patul meu era desfăcut asa ca am reușit sa dormim amândoi.

La micul dejun el mănâncă la fel ca de obicei tartine au miel iar eu…beau apa. Încă nu mi-e foame si in mod ciudat, prefer sa mănânc singura, in liniște. Asa ca il duc la școala. La intoarcere vad un curcubeu in departare. In partea opusa, soarele rasare foarte frumos printre cladiri. Imi dau seama ca va fi o zi buna. Mai găsesc câte ceva de făcut prin casa si apoi iau micul dejun. Care arată exact ca cina de aseară, adică niște orez fiert. Pe cine păcălesc, asa va fi si prânzul. 🙂

grau pinterest
Image source pinterest.com

Am timp sa fac o plimbare, fără bicicleta si fără ținta. Doar asa ca sa le zâmbesc oamenilor pe lângă care trec pe strada.
Quote-Life-is-Short

Din nou la biblioteca. De data aceasta cu mulți, multi copii. Mai mici si mai neindemanatici in ceea ce privește calculatorul. Ei au o aplicație in care își înregistrează singuri cartea împrumutată. Cei mici nu prea se descurca, vor sa atingă direct ecranul cu degetelele in loc sa folosească mouse-ul. Cu multă răbdare, reușesc sa ii supraveghez si sa ii invat pe toți. Teoretic mai este o bunica voluntar ca si mine dar ea mai mult imi sta in cale. Si observ ca sunt ușor irascibila când vad ca încurca culorile de pe etichetele cărților si le aseaza in raftul gresit. Când ies afara, trag aer in piept si ma bucur ca am scăpat. Ma tine câteva minute falsa mea bucurie pana când imi dau seama ca, judecând-o pe acea doamna in vârsta, mai mult mi-am făcut mie rău. Martea viitoare voi face un gest drăguț pentru ea. Si pentru mine.
3
Image source tumblr.com

Din nou, ora prânzului. Orez fiert. Il mănânc fără probleme dar parca portia de azi e mai mica 🙂 mâine voi porni intr-o excursie la magazinul bio ca sa imi cumpăr si celelalte cereale de care am nevoie. Pana una alta, am constatat ca este foarte ieftin acest regim. Grâu, orez, hrisca, mei si apa de la robinet 🙂

In aceasta seara, ca de obicei ma urc pe trotineta si plec după Clement. In drum spre casa, trecem pe la boulangerie ca sa luam pâine proaspăta. Nu, nu mi-a fost pofta când am văzut o vitrina de șase metri pătrați de prăjituri. M-am descurcat. Cel mai greu a fost când am luat bagheta calda si proaspăta si i-am simțit mirosul. Clement saliva si el asa ca am rupt o bucata, am mirosit-o si i-am dat-o cu mult drag. Sa se bucure el. Si am observat, cu mâncarea este ca si cu hainele. Când dau haine, ma simt mai bine decât atunci când le cumpăr. Cu mâncarea este la fel. Ma bucur mai mult când vad un pui de om infulecand decât dacă as mânca eu 🙂
SANYO DIGITAL CAMERA
Image source

La cina, avem același meniu ca si ieri. Pentru Clem, supa, pui si orez plus iaurt la desert. Eu…simplu. Orez. Imi tot spune ca ii este foame asa ca încălzesc supa si ne așezăm la masa puțin mai devreme ca de obicei. Asta înseamnă ca va merge la culcare mai devreme iar eu ma voi răsfăța cu o baie fierbinte. O merit.

Am primit o veste buna. Trei prieteni de-ai mei s-au înscris la yoga. Nu am cuvinte sa iti zic cat ma bucur pentru ei. Ma voi bucura si mai tare cand voi vedea rezultatele peste cateva luni. Bravo, copii!

Închei cu doua concluzii. Prima. Pielea mea arată mai bine, fata imi este mai luminoasa si ochii sunt mai expresivi. Si a doua. Tocmai am supraviețuit doua zile. Clar, mai pot încă opt!

Advertisements

Let me know what you think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s