Creative writing / Insight / Sport

Dupa carnaval

sport

Ziua aceasta a fost deja suficient de colorata, de dulce, de animata încât s-ar putea termina acum. Dar nu. Plecam pe stadion. Ca sa-l vedem pe Luc cum joaca rugby. Cânta muzica simpatica. Atmosfera este ca in vama doar ca sunt doar trei femei iar toți bărbații prezenți aleargă dupa o minge si nu dupa ele. Clement e timid la început dar prinde viața când vede alt copil cu care sa se joace. Cred ca e obosit pentru ca sta, usor bizar, cam lipit de mine. Noroc ca au si cei mici o minge dupa care sa alerge. Clement sigur adoarme in mașina in drum spre casa. Oricum a trecut deja de o ora peste ora lui de culcare. Are pantalonii inverziti in genunchi si tamplele transpirate. Si culoare din obraji indica faptul ca a fost o alegere buna sa participe si el. Din nou imi aduc aminte de mine in copilărie. Bunicul meu ma încuraja si ma aproba in tot ce făceam. Dar cel mai tare ma lauda si se bucura când ma vedea ca ma desfășor si ma misc in natura. Nu conta daca ma cataram in copaci ca sa sar ulterior cine stie cum, daca aruncam cu nuci dupa sau mere verzi cat mai departe in zare, (Ca sa intelegi de ce faceam asta, in clasa a cincea am luat nota 3 la aruncarea mingii de oina. Dupa acel eveniment, am aruncat tot ce imi cadea in palme. Cred ca si acum pot sa arunc ceva foarte departe, voi incerca maine)… sau ciopleam cu fratemio telefoane mobile din scânduri. Da, când a avut tata asa ceva, a trebuit sa reproducem si noi. Unde voiam sa ajung? La satisfacția bunicului când ne vedea seara roșii in obraji, mâncand cu pofta mămăliga cu brânza. Noi in seara aceasta vom mânca tapas :))))
.

20140325-203809.jpg

20140325-203816.jpg

Am aflat de curând ca rugby-ul ar fi un sport foarte civilizat. Nu am verificat informatia dar încep sa o cred. Acești oameni, jucatatori amatori si sau doar spectatori imi lăsa impresia de oameni normali dar cu o mare pasiune pentru sport. Chiar daca de multe ori acest sport ii rănește. Le trece. Important este ca nu stau la tv sau la grătare si la bere.

Azi a fost o zi plină. Cu multi copii, multe prăjituri si mult sport. Cat de norocosi suntem, când ne urcam in mașina la plecare începe sa ploua cu găleata…

Advertisements

One thought on “Dupa carnaval

Let me know what you think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s