Creative writing / Food for the soul / Insight / Paint

Mod de viata

scriu aceste rânduri pe terasa. sunt șaisprezece grade si ploua dulceag. Din cand in cand cade o picatura pe ecranul telefonului sau pe pielea mea. telefonul il șterg iar pielea se bucura. 

acum câteva saptamâni am ieșit la o plimbare dimineața la ora 8 si jumătate. ora la care acum câteva luni imi începeam si eu activitatea la birou. am o veste buna pentru tine. si aici, la Bordeaux, orașul pe care eu il descriu ca pe un mic paradis hip, boem si foarte colorat, dimineața se dezlănțuie traficul. bicicliștii încurca mașinile si invers. nu se aud claxoane, sa nu exageram dar pot sa observ cum se uite urat unii la alții. asa ca am ales. sa nu ma intlelegi greșit, nu am nimic împotriva trezitului dimineața. chiar imi place, eu ma trezesc la 6 aproape in fiecare zi. dar prefer sa petrec timp pe salteaua la yoga sau in parc la prima ora. pentru ca pot. imi lipsesc multe lucruri dar in același timp ma simt foarte foarte bogata. 

viata mea este mai buna si mai frumoasa de cand am un job de la care astept sa învăț cat mai multe in loc sa astept doar niste bani la final de luna. primesc bani dar sunt pe plan secundar. am primit in schimb o familie noua, un grup noi de prieteni, noi admiratori, noi perspective si noi percepții despre viata.  iar cand cunosc un om nou, in loc sa ma gândesc cu ce m-as putea alege din urma relației cu acea persoana ma intreb ce impact pozitiv as putea eu as am pentru aceea persoana. poate te surprinde, poate nu, dar eu ma simt foarte bine cand vad ca sunt cu adevărat apreciata. iar in loc sa lucrez cu cifrele, prefer sa jonglez cu cuvinte, sa ma joc cu acuarele, aparate foto si alte minunații. abia acum am înțeles ce înseamnă cu adevărat ‘proactiv’ si sa iti iubesti meseria.

20140515-210413.jpg

20140515-210421.jpg

20140515-210426.jpg

20140515-210432.jpg

One thought on “Mod de viata

  1. “Din cand in cand cade o picatura pe ecranul telefonului sau pe pielea mea. telefonul il șterg iar pielea se bucura.” Foarte frumos, profund kinestezic! 🙂

Let me know what you think!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s